Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningontruiming

Woningontruiming door J&R Dienstverlening

Het kan voorkomen dat een woning per direct ontruimd moet worden. Wij werken bijvoorbeeld voor woningbouwverenigingen die ons vragen een woning te ontruimen, nadat de huur al vele maanden niet is betaald. Maar wij werken ook voor particulieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plotseling sterfgeval. Dat zijn ingrijpende momenten en soms wordt er in zo’n tijd een beroep op ons gedaan om te helpen bij de ontruiming van een woning. Soms betreft het echter het beëindigen van een huurovereenkomst waarbij de woning weer conform aan de eisen van bijvoorbeeld een woningbouwvereniging in de originele staat moet worden opgeleverd. Wij van J&R Dienstverlening zijn gevestigd in Deventer en zijn werkzaam in plaatsen als Apeldoorn, Epe, Emst, Haaksbergen, Lochem, Raalte, Rijssen en Zutphen.

Wat doet J&R Dienstverlening?

Wij maken de woning of ruimte bezemschoon, waarbij wij ook de eventueel benodigde technische aanpassingen kunnen verrichten en kleine herstelwerkzaamheden voor onze rekening nemen. Ook ernstig vervuilde panden worden door ons grondig onder handen genomen, waarbij wij eventueel ook kunnen zorgen voor plaagdierenbestrijding. In alle gevallen willen wij graag voor u klaar staan.

Wilt u meer weten?

Iedere ontruiming is net weer even anders en vraagt dus om maatwerk. Bij ons draait het er om dat u als klant tevreden bent en wij zullen de situatie dan ook uitvoerig met u doorspreken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom.

Meer over ons
jenrdienstverlening

Woningontruiming

Het kan voorkomen dat een woning per direct ontruimd moet worden. Wij helpen u graag en werken vlot en efficiënt en voordat u het weet zijn deze problemen verdwenen als sneeuw voor de zon.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Bedrijfsontruiming

Wij zijn gespecialiseerd in een vakkundige ontruiming van bedrijfspanden waarbij wij de ruimte keurig en bezemschoon achterlaten.Wij nemen u de lasten en de zorg graag uit handen.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Kantoorontruiming

J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schoonmaken van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

  • Kantoorpanden
  • Wooncomplexen
  • Grootwinkelbedrijven
Lees meer