Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

J&R, uw partner voor onderhoud.

Goed werk vraagt om onderhoud en renovatie.

Op deze manier kunnen wij de klant volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud, omdat deze bij ons voor vrijwel alle klussen die maar enigszins gerelateerd zijn aan het schoonmaakwerk terecht kan. Al onze dienstverlening komt in wezen voort uit de vraag van de klant. Dit heeft tot gevolg dat wij een enorme verscheidenheid aan projecten aannemen en zodoende een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd.

jenrdienstverlening retail

Schilderwerk

J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schilderen van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

  • Kantoorpanden
  • Wooncomplexen
  • Grootwinkelbedrijven
Lees meer
jenrdienstverlening

Sloopwerk

Het komt regelmatig voor dat wij bijvoorbeeld bij het leeghalen van een bedrijfspand klein sloopwerk moeten uitvoeren. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Lees meer

Calamiteiten

Bij J&R Dienstverlening staan wij zeven dagen per week voor u klaar en kunnen wij helpen bij brand-, water- en stormschade. Wij treffen schadebeperkende maatregelen en zorgen voor de opruimings-en reinigingswerkzaamheden.

Lees meer

Kantoren strippen

Soms is het nodig dat een kantoorruimte volledig gestript moet worden. Dat wil zoveel zeggen als het ontmantelen van een ruimte en deze weer in zijn originele staat terugbrengen.

Lees meer

Op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf?

pijl
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een greep uit onze klanten

klant-eagles
klant-wemessage
klant-ing
klant-albert
klant-gall
klant-etos