Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Vloeronderhoud

Een goed gereinigde vloer straalt en getuigt van zorg en aandacht.

Dit is vooral voor een bedrijf van het grootste belang, maar ook voor een wooncomplex een niet te onderschatten factor. Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten. Het aanbod van de verschillende mogelijkheden van vloerbedekking is enorm, maar onze medewerkers zijn ervaren en bedreven en hebben verstand van zaken. Of het nu gaat om tapijtreiniging, een vloer met linoleum, PVC, een houten parketvloer of een vloer van natuursteen, wij reinigen uw vloer met de grootste zorg. Iedere vloer vraagt daarbij om een iets andere aanpak. 

J&R Dienstverlening: Alles is mogelijk

Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld een drukbezocht grootwinkelbedrijf met ruim honderdduizend vierkante meter vloeroppervlak, maar ook een kleine klus krijgt bij ons dezelfde zorg en aandacht.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Het strippen van vloeren
  • Het reinigen van marmoleum- of linoleum vloeren
  • Machinaal schrobben van vloeren

Waarom J&R dienstverlening?

Al onze medewerkers zijn uiterst ervaren, beschikken over de benodigde papieren en zijn gemotiveerd om uw project tot in de kleinste details goed af te leveren. MVO is erg belangrijk voor ons en door milieubewust met al onze projecten om te gaan proberen wij ons steentje bij te dragen aan het scheppen van een beter leefklimaat. Een schone, inspirerende werk-of leefomgeving draagt daar in hoge mate aan bij.

Meer over ons
jenrdienstverlening retail

Schoonmaak gebouwen

Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting.

Lees meer
jenrdienstverlening

Gevelreiniging

Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Glasbewassing

Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Industriële reiniging

Wat bedoelen wij met industriële reiniging? Eigenlijk beslaat dit alle schoonmaakwerkzaamheden die met de industrie te maken hebben. Wij beschikken over een gespecialiseerd reinigingsteam voor fabrieken en het MKB.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Opleveringsschoonmaken

Het komt regelmatig voor dat een pand of complex schoon en leeg moet worden opgeleverd. Dat kan behoorlijk wat zorg met zich meebrengen en dat realiseren wij ons bij J&R Dienstverlening heel goed.

Lees meer
jenrdienstverlening

Tapijtreiniging

Meer nog dan andere vormen van vloerbedekking is tapijt onderhevig aan slijtage. Dat komt voor een groot deel doordat er dagelijks vuil wordt binnengelopen dat zich vastzet op uw tapijt. Een goed onderhoud van uw tapijt verlengt de levensduur van uw tapijt dan ook aanzienlijk.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Ventilatiesysteem reiniging

Het is duidelijk dat ook ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild kunnen raken waardoor er niet alleen zuivere lucht naar binnen komt, maar met de frisse lucht ook vervuilde deeltjes terugkomen.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Verzorging Trappenhuis

Algemene ruimtes zoals een trappenhuis of een ontvangsthal vertellen direct het verhaal over uw bedrijf of instelling. Daarom moeten deze er ten allen tijde netjes en goed verzorgd uitzien.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Vloeronderhoud

Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten.

Lees meer