Afspraak maken
Offerte aanvragen
Bel mij terug

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

Bel mij terug

* Verplicht veld

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Schoonmaak gebouwen

J&R Dienstverlening: Schoonmakers met kennis van zaken

Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Wij zijn een flexibel bedrijf, waarbij uw wensen en noden centraal staan. Gaat het om een eenmalige klus, of zoekt u een bedrijf dat op regelmatige basis schoonmaak-en onderhoudswerkzaamheden bij u uitvoert, wij doen het graag en doen ons uiterste best om voor u een betrouwbare partner te zijn op het gebied van schoonmaak.

Waarom J&R Dienstverlening?

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel
  • Wij zitten nu ruim 25 jaar in het vak en kunnen zodoende putten uit een ruime schat van ervaring.
  • Al onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd en hebben plezier in het werk.
  • Geen moeite mee om een extra stap te zetten indien het werk daar om vraagt.
  • Wij pakken elke uitdaging graag en professioneel aan.

Goed om te weten

Het Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) is erg belangrijk voor ons. Wij zijn een commercieel bedrijf, maar realiseren ons maar al te goed dat geld alleen niet gelukkig maakt. Het is ons verlangen om milieubewust te ondernemen zodat wij op die manier een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde samenleving.

Meer over ons

Schoonmaak gebouwen

Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting.

Lees meer

Gevelreiniging

Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede.

Lees meer

Glasbewassing

Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie.

Lees meer

Industriële reiniging

Wat bedoelen wij met industriële reiniging? Eigenlijk beslaat dit alle schoonmaakwerkzaamheden die met de industrie te maken hebben. Wij beschikken over een gespecialiseerd reinigingsteam voor fabrieken en het MKB.

Lees meer

Opleveringsschoonmaken

Het komt regelmatig voor dat een pand of complex schoon en leeg moet worden opgeleverd. Dat kan behoorlijk wat zorg met zich meebrengen en dat realiseren wij ons bij J&R Dienstverlening heel goed.

Lees meer

Tapijtreiniging

Meer nog dan andere vormen van vloerbedekking is tapijt onderhevig aan slijtage. Dat komt voor een groot deel doordat er dagelijks vuil wordt binnengelopen dat zich vastzet op uw tapijt. Een goed onderhoud van uw tapijt verlengt de levensduur van uw tapijt dan ook aanzienlijk.

Lees meer

Ventilatiesysteem reiniging

Het is duidelijk dat ook ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild kunnen raken waardoor er niet alleen zuivere lucht naar binnen komt, maar met de frisse lucht ook vervuilde deeltjes terugkomen.

Lees meer

Verzorging Trappenhuis

Algemene ruimtes zoals een trappenhuis of een ontvangsthal vertellen direct het verhaal over uw bedrijf of instelling. Daarom moeten deze er ten allen tijde netjes en goed verzorgd uitzien.

Lees meer

Vloeronderhoud

Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten.

Lees meer