Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Kantoren

    J&R Dienstverlening is werkzaam in het schoonmaken van kantoren

    Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. Er is altijd ruimte voor een speciale oplossing en wij leveren altijd maatwerk. Uw wensen staan dus altijd centraal.

    Waarvoor kunt u bij ons terecht?

    Kiest u voor een incidenteel schoonmaakproject, een speciaal reinigingsproject, of wordt u misschien geconfronteerd met een volledige ontruiming? Bij ons kunt u terecht. Maar misschien wilt u juist dat wij uw kantoor regelmatig onder handen nemen, dan is dat ook mogelijk. In nauw overleg met u beoordelen we welke invulling het beste is.

    J&R Dienstverlening: Een professionele aanpak

    Wij investeren altijd in goed opgeleid personeel en beschikken over een uitgebreid machinepark. Wij werken daarom altijd met de beste en milieuvriendelijkste producten. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende regels.

    Meer over ons
    Retail

    Retail

    Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein.

    Lees meer
    Woningbouw

    Woningbouw

    Het komt regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders.

    Lees meer
    Kantoren

    Kantoren

    Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien.

    Lees meer
    VVE’s

    VVE’s

    Doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden.

    Lees meer