Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Glasbewassing

    Laat u ramen en kozijnen met regelmaat te laten reinigen.

    Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie. Wist u dat het goed schoonhouden van uw ramen en kozijnen hun levensduur behoorlijk kan verlengen? Een dergelijk onderhoud is dus niet alleen goed voor het aanzien van uw pand, maar werkt op de lange duur kostenbesparend. Ook is de lichtinval bij schone ramen vanzelfsprekend veel helderder en inspirerender dan bij vuile ramen. Wij raden u dan ook aan om uw ramen en kozijnen met regelmaat te laten reinigen.

    Goed om te weten.

    Onze medewerkers zijn goed opgeleid om dit werk veilig en naar behoren te kunnen uitvoeren. Glasbewassing is niet zomaar een klus, maar vraagt om inzet en kennis en wij voeren ieder project uit met dezelfde gedrevenheid en enthousiasme, zo kernmerkend voor ons bedrijf. Wij wassen uw ramen op een verantwoorde manier, waarbij wij oog hebben voor de veiligheid van onze medewerkers. Wij beschikken over de juiste machines en hulpmiddelen om uw ramen grondig te reinigen. Ook moeilijk bereikbare plekken of ramen op grote hoogten schuwen wij niet.
    Wij zijn VCA gecertificeerd.

     

    Waarom J&R dienstverlening?

    • Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel
    • Wij zitten nu ruim 25 jaar in het vak en kunnen zodoende putten uit een ruime schat van ervaring.
    • Geen moeite mee om een extra stap te zetten indien het werk daar om vraagt.
    Meer over ons
    Schoonmaak gebouwen

    Schoonmaak gebouwen

    Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting.

    Lees meer
    Gevelreiniging

    Gevelreiniging

    Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede.

    Lees meer
    Glasbewassing

    Glasbewassing

    Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie.

    Lees meer
    Industriële reiniging

    Industriële reiniging

    Wat bedoelen wij met industriële reiniging? Eigenlijk beslaat dit alle schoonmaakwerkzaamheden die met de industrie te maken hebben. Wij beschikken over een gespecialiseerd reinigingsteam voor fabrieken en het MKB.

    Lees meer
    Opleveringsschoonmaken

    Opleveringsschoonmaken

    Het komt regelmatig voor dat een pand of complex schoon en leeg moet worden opgeleverd. Dat kan behoorlijk wat zorg met zich meebrengen en dat realiseren wij ons bij J&R Dienstverlening heel goed.

    Lees meer
    Tapijtreiniging

    Tapijtreiniging

    Meer nog dan andere vormen van vloerbedekking is tapijt onderhevig aan slijtage. Dat komt voor een groot deel doordat er dagelijks vuil wordt binnengelopen dat zich vastzet op uw tapijt. Een goed onderhoud van uw tapijt verlengt de levensduur van uw tapijt dan ook aanzienlijk.

    Lees meer
    Ventilatiesysteem reiniging

    Ventilatiesysteem reiniging

    Het is duidelijk dat ook ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild kunnen raken waardoor er niet alleen zuivere lucht naar binnen komt, maar met de frisse lucht ook vervuilde deeltjes terugkomen.

    Lees meer
    Verzorging Trappenhuis

    Verzorging Trappenhuis

    Algemene ruimtes zoals een trappenhuis of een ontvangsthal vertellen direct het verhaal over uw bedrijf of instelling. Daarom moeten deze er ten allen tijde netjes en goed verzorgd uitzien.

    Lees meer
    Vloeronderhoud

    Vloeronderhoud

    Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten.

    Lees meer