Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Glasbewassing

Laat u ramen en kozijnen met regelmaat te laten reinigen.

Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie. Wist u dat het goed schoonhouden van uw ramen en kozijnen hun levensduur behoorlijk kan verlengen? Een dergelijk onderhoud is dus niet alleen goed voor het aanzien van uw pand, maar werkt op de lange duur kostenbesparend. Ook is de lichtinval bij schone ramen vanzelfsprekend veel helderder en inspirerender dan bij vuile ramen. Wij raden u dan ook aan om uw ramen en kozijnen met regelmaat te laten reinigen.

Goed om te weten.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid om dit werk veilig en naar behoren te kunnen uitvoeren. Glasbewassing is niet zomaar een klus, maar vraagt om inzet en kennis en wij voeren ieder project uit met dezelfde gedrevenheid en enthousiasme, zo kernmerkend voor ons bedrijf. Wij wassen uw ramen op een verantwoorde manier, waarbij wij oog hebben voor de veiligheid van onze medewerkers. Wij beschikken over de juiste machines en hulpmiddelen om uw ramen grondig te reinigen. Ook moeilijk bereikbare plekken of ramen op grote hoogten schuwen wij niet.
Wij zijn VCA gecertificeerd.

 

Waarom J&R dienstverlening?

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel
  • Wij zitten nu ruim 25 jaar in het vak en kunnen zodoende putten uit een ruime schat van ervaring.
  • Geen moeite mee om een extra stap te zetten indien het werk daar om vraagt.
Meer over ons
jenrdienstverlening retail

Schoonmaak gebouwen

Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting.

Lees meer
jenrdienstverlening

Gevelreiniging

Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Glasbewassing

Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Industriële reiniging

Wat bedoelen wij met industriële reiniging? Eigenlijk beslaat dit alle schoonmaakwerkzaamheden die met de industrie te maken hebben. Wij beschikken over een gespecialiseerd reinigingsteam voor fabrieken en het MKB.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Opleveringsschoonmaken

Het komt regelmatig voor dat een pand of complex schoon en leeg moet worden opgeleverd. Dat kan behoorlijk wat zorg met zich meebrengen en dat realiseren wij ons bij J&R Dienstverlening heel goed.

Lees meer
jenrdienstverlening

Tapijtreiniging

Meer nog dan andere vormen van vloerbedekking is tapijt onderhevig aan slijtage. Dat komt voor een groot deel doordat er dagelijks vuil wordt binnengelopen dat zich vastzet op uw tapijt. Een goed onderhoud van uw tapijt verlengt de levensduur van uw tapijt dan ook aanzienlijk.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Ventilatiesysteem reiniging

Het is duidelijk dat ook ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild kunnen raken waardoor er niet alleen zuivere lucht naar binnen komt, maar met de frisse lucht ook vervuilde deeltjes terugkomen.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Verzorging Trappenhuis

Algemene ruimtes zoals een trappenhuis of een ontvangsthal vertellen direct het verhaal over uw bedrijf of instelling. Daarom moeten deze er ten allen tijde netjes en goed verzorgd uitzien.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Vloeronderhoud

Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten.

Lees meer