Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningbouw

J&R Dienstverlening is werkzaam in de woningbouw

Wij werken met veel plezier voor de woningbouw. Zo komt het regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders. Wij verrichten al deze werkzaamheden na nauw overleg met u, altijd precies volgens uw wensen en noden.

Wat doen wij?

  • Herstelonderhoud en reparaties
  • Klein schilderwerk
  • Bezemschoon afleveren van de ruimte
  • Eventueel volledige ontruiming
  • Klein sloopwerk indien nodig
  • Verwijdering vloerbedekking en behang
  • Glasbewassing

Over J&R Dienstverlening

Wij zitten inmiddels meer dan 25 jaar in het vak en hebben door onze enthousiaste aanpak en inzet inmiddels een grote en tevreden klantenkring kunnen opbouwen. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark waarmee wij zelfs de moeilijkste klussen kunnen klaren.

Meer over ons
jenrdienstverlening retail

Retail

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Woningbouw

Het komt regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders.

Lees meer
woningontruiming dienstverlening

Kantoren

Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien.

Lees meer
jenrdienstverlening

VVE’s

Doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden.

Lees meer