Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningbouw

    J&R Dienstverlening is werkzaam in de woningbouw

    Wij werken met veel plezier voor de woningbouw. Zo komt het regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders. Wij verrichten al deze werkzaamheden na nauw overleg met u, altijd precies volgens uw wensen en noden.

    Wat doen wij?

    • Herstelonderhoud en reparaties
    • Klein schilderwerk
    • Bezemschoon afleveren van de ruimte
    • Eventueel volledige ontruiming
    • Klein sloopwerk indien nodig
    • Verwijdering vloerbedekking en behang
    • Glasbewassing

    Over J&R Dienstverlening

    Wij zitten inmiddels meer dan 25 jaar in het vak en hebben door onze enthousiaste aanpak en inzet inmiddels een grote en tevreden klantenkring kunnen opbouwen. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark waarmee wij zelfs de moeilijkste klussen kunnen klaren.

    Meer over ons
    Retail

    Retail

    Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein.

    Lees meer
    Woningbouw

    Woningbouw

    Het komt regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders.

    Lees meer
    Kantoren

    Kantoren

    Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien.

    Lees meer
    VVE’s

    VVE’s

    Doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden.

    Lees meer