Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    VVE’s

    J&R Dienstverlening werkt graag voor VVE’s

    Veel VVE’s hebben in het verleden met veel tevredenheid van onze diensten gebruik gemaakt. Juist doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden. Wij nemen u dan ook graag alle zorg met betrekking tot schoonmaken van huizen en wooncomplexen volledig uit de hand.

    Wat doen wij?

    • Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes
    • Onderhoud van gangen en trappenhuizen
    • Klein schilderwerk
    • Klein onderhoud en kleine reparaties
    • Glasbewassing
    • Schadeherstel

    J&R dienstverlening

    De filosofie en werkethiek van J&R Dienstverlening is gestoeld op eerlijk werk en een oprechte aanpak. Dit is de enige manier om een echte doorgroei te maken en is dan ook de reden dat wij inmiddels al met groot succes 25 jaar lang in het vak zitten.

    Meer over ons
    Retail

    Retail

    Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein.

    Lees meer
    Woningbouw

    Woningbouw

    Het komt regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders.

    Lees meer
    Kantoren

    Kantoren

    Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien.

    Lees meer
    VVE’s

    VVE’s

    Doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden.

    Lees meer