Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Retail

J&R Dienstverlening is werkzaam in de retail

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein. Hoewel onze dienstverlening het schoonmaken en reinigen als uitgangsstelling heeft,  verrichten wij een groot aantal aanverwante diensten, zoals klein herstelwerk, sloopwerk, schilderwerk, herinrichting en zelfs volledige ontruiming.

Flexibiliteit

Wij willen graag dat u als klant waar voor uw geld krijgt. Wij doen graag net dat kleine beetje meer dat het verschil maakt tussen een goed afgerond project en een project dat straalt. Flexibiliteit is daarbij erg belangrijk. Wij proberen voor elke moeilijkheid een oplossing te vinden en hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit.

Onze filosofie

De filosofie en werkethiek van J&R Dienstverlening is gestoeld op eerlijk werk en een oprechte aanpak. Dit is de enige manier om een echte doorgroei te maken en is dan ook de reden dat wij inmiddels al met groot succes 25 jaar lang in het vak zitten.

Meer over ons
Retail

Retail

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven werkzaam in de retail. Daarbij bedienen wij bijvoorbeeld winkelketens en vele bedrijven, zowel groot als klein.

Lees meer
Woningbouw

Woningbouw

Het komt regelmatig voor dat woningbouwverenigingen een beroep op ons doen om er voor te zorgen dat huizen of appartementen in goede staat kunnen worden aangeboden aan nieuwe huurders.

Lees meer
Kantoren

Kantoren

Kantoorruimten vormen een groot deel van ons werkterrein en met betrekking tot het schoonmaken van kantoren kunnen wij eigenlijk in al uw wensen voorzien.

Lees meer
VVE’s

VVE’s

Doordat in een VVE veel verschillende mensen verzameld zijn kan dit de kosten voor bijvoorbeeld het reinigen van trappenhuizen of een woningcomplex voor ieder individueel aangesloten lid laag houden.

Lees meer