Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Schilderwerk

    Dienstverlening J&R:  voor benodigd schilderwerk

    Doorgaans denkt men bij een schoonmaakbedrijf niet direct aan schilderswerkzaamheden, maar bij J&R Dienstverlening is het allemaal mogelijk.
    Het is onze wens om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en wij willen dat uw pand of ruimte er weer goed en strak verzorgd uitziet als wij er geweest zijn. Zodoende is de ruimte direct weer inzetbaar voor een volgend project of voor een nieuwe bewoner.

    Wat doen wij indien nodig of gewenst:

    • Klein schilderwerk
    • Het sauzen van muren en plafonds
    • Onderhoudswerkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen.
    • Speciale projecten in overleg met u als klant.

    Wij zijn van alle markten thuis

    Onze medewerkers zijn uiterst ervaren en in het bezit van de benodigde papieren. Natuurlijk willen wij als commercieel bedrijf verdienen, maar uiteindelijk kunnen wij als bedrijf alleen dan echt groeien als wij u de best mogelijke service verlenen en u als een tevreden klant achterlaten.

    Meer over ons
    Schilderwerk

    Schilderwerk

    J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schilderen van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

    • Kantoorpanden
    • Wooncomplexen
    • Grootwinkelbedrijven
    Lees meer
    Sloopwerk

    Sloopwerk

    Het komt regelmatig voor dat wij bijvoorbeeld bij het leeghalen van een bedrijfspand klein sloopwerk moeten uitvoeren. Dat is voor ons geen enkel probleem.

    Lees meer

    Calamiteiten

    Bij J&R Dienstverlening staan wij zeven dagen per week voor u klaar en kunnen wij helpen bij brand-, water- en stormschade. Wij treffen schadebeperkende maatregelen en zorgen voor de opruimings-en reinigingswerkzaamheden.

    Lees meer

    Kantoren strippen

    Soms is het nodig dat een kantoorruimte volledig gestript moet worden. Dat wil zoveel zeggen als het ontmantelen van een ruimte en deze weer in zijn originele staat terugbrengen.

    Lees meer