Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Kantoorontruiming

    J&R Dienstverlening ontruimt kantoren

    Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden en kantoorruimtes. Dat gaat veel verder dan alleen het verwijderen van het kantoormeubilair. Indien dit nodig mocht zijn kan de ruimte volledig gestript worden, wat wil zeggen dat we geplaatste tussenwanden, verlaagde plafonds en de vloerbedekking volledig weghalen. In dat geval leveren wij de ruimte stofvrij en kaal af. Wij repareren beschadigingen aan muren en houtwerk en kunnen ook het eventuele benodigde schilderwerk voor onze rekening nemen. Als het werk gedaan is heeft u dus een brandschone ruimte terug die weer voor een nieuw project gebruikt kan worden.

    Bij J&R Dienstverlening werken wij met een hart voor de zaak. Iedere opdracht is belangrijk en wij behandelen die dan ook met de grootst mogelijke zorg en nauwgezetheid.

    Waarom J&R Dienstverlening

    • Wij bieden u een totaaloplossing voor een ontruiming
    • Wij bespreken met u nauwkeurig de details, zodat u precies kunt aangeven wat er wel en niet moet gebeuren en u achteraf dus geen onaangename verrassingen heeft.
    • MVO is voor ons erg belangrijk. Wij werken milieubewust en conform de geldende regels.
    • Onze medewerkers zijn goed geschoold, enthousiast en werken efficiënt.
    • Achtergebleven materiaal wordt deskundig verwerkt tot afval en afgevoerd. (Denk aan bedrading, planten, wanden, wit-en bruingoed enz)

    Meer weten?

    Heeft u een speciaal project? Laat het ons weten. Wij geloven dat we er een mouw aan kunnen passen en kunnen u ongetwijfeld een passende oplossing bieden.Voor al uw vragen met betrekking tot ontruiming kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

    Meer over ons
    Woningontruiming

    Woningontruiming

    Het kan voorkomen dat een woning per direct ontruimd moet worden. Wij helpen u graag en werken vlot en efficiënt en voordat u het weet zijn deze problemen verdwenen als sneeuw voor de zon.

    Lees meer
    Bedrijfsontruiming

    Bedrijfsontruiming

    Wij zijn gespecialiseerd in een vakkundige ontruiming van bedrijfspanden waarbij wij de ruimte keurig en bezemschoon achterlaten.Wij nemen u de lasten en de zorg graag uit handen.

    Lees meer
    Kantoorontruiming

    Kantoorontruiming

    J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schoonmaken van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

    • Kantoorpanden
    • Wooncomplexen
    • Grootwinkelbedrijven
    Lees meer