Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Sloopwerk

J&R Dienstverlening: Klein sloopwerk is voor ons geen probleem

Het komt regelmatig voor dat wij bijvoorbeeld bij het leeghalen van een bedrijfspand klein sloopwerk moeten uitvoeren. Dat is voor ons geen enkel probleem. Ook sloopwerk vraagt om een vakkundige aanpak en moet op de juiste manier worden uitgevoerd. Onze medewerkers weten hoe het moet en zorgen er voor dat de door u gevraagde werkzaamheden goed, veilig en netjes worden uitgevoerd.

Wat doen wij zoal?

  • Het strippen van binnenmuren en verlaagde plafonds
  • Het verwijderen van een muurtje dat in de weg staat
  • Dat oude vervallen schuurtje in de tuin weghalen
  • De oude eik kappen die het zonlicht wegneemt
  • Andere projecten in overleg met u als klant

Meer weten

Voor al uw vragen met betrekking tot het schoonmaken van uw pand of terrein en de eventueel bijbehorende sloopwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag verder.

Meer over ons
jenrdienstverlening retail

Schilderwerk

J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schilderen van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

  • Kantoorpanden
  • Wooncomplexen
  • Grootwinkelbedrijven
Lees meer
jenrdienstverlening

Sloopwerk

Het komt regelmatig voor dat wij bijvoorbeeld bij het leeghalen van een bedrijfspand klein sloopwerk moeten uitvoeren. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Lees meer

Calamiteiten

Bij J&R Dienstverlening staan wij zeven dagen per week voor u klaar en kunnen wij helpen bij brand-, water- en stormschade. Wij treffen schadebeperkende maatregelen en zorgen voor de opruimings-en reinigingswerkzaamheden.

Lees meer

Kantoren strippen

Soms is het nodig dat een kantoorruimte volledig gestript moet worden. Dat wil zoveel zeggen als het ontmantelen van een ruimte en deze weer in zijn originele staat terugbrengen.

Lees meer