Afspraak maken
Offerte aanvragen
Bel mij terug

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

Bel mij terug

* Verplicht veld

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Wij zijn gespecialiseerd in ontruiming

Het leegruimen en eventueel verhuurklaar opleveren van elk pand.

Hierbij zorgen wij voor de afvoer van materiaal, puin en/of meubilair en maken wij de ruimte bezemschoon, waarbij ook kleine herstelwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Indien nodig kunnen wij een kantoorruimte volledig strippen van verlaagde plafonds en/of tussenwanden en nemen desgewenst ook een eventueel aanwezige tuin onder handen. Mocht u dit willen dan kunnen wij ook de opkoop van de inboedel regelen. Wij doen dit werk voor zowel bedrijven als voor particulieren. Wij werken door het hele land en kunnen u snel te hulp komen.

Woningontruiming

Het kan voorkomen dat een woning per direct ontruimd moet worden. Wij helpen u graag en werken vlot en efficiënt en voordat u het weet zijn deze problemen verdwenen als sneeuw voor de zon.

Lees meer

Bedrijfsontruiming

Wij zijn gespecialiseerd in een vakkundige ontruiming van bedrijfspanden waarbij wij de ruimte keurig en bezemschoon achterlaten.Wij nemen u de lasten en de zorg graag uit handen.

Lees meer

Kantoorontruiming

J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schoonmaken van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

  • Kantoorpanden
  • Wooncomplexen
  • Grootwinkelbedrijven
Lees meer

Op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een greep uit onze klanten