Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Calamiteiten

    J&R Dienstverlening: Hulp bij calamiteiten

    Calamiteiten vormen altijd een onverwachte bron van zorg en overlast en vaak is het van het grootste belang dat er doeltreffend en snel wordt opgetreden. Bij J&R Dienstverlening staan wij zeven dagen per week voor u klaar en kunnen wij helpen bij brand-, water- en stormschade. Wij treffen schadebeperkende maatregelen en zorgen voor de opruimings-en reinigingswerkzaamheden. Ons personeel is vakkundig opgeleid en wij werken met de beste materialen en producten om u zo goed mogelijk te ontlasten in een tijd van tegenslag.

    Onze medewerkers en onze middelen

    Wij beschikken over een groep vaste, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers die bekend zijn met de belangrijkste aandachtspunten en de werkwijze voor het vakkundig reinigen en schoonmaken na calamiteiten. Om u in een tijd van tegenslag zo goed mogelijk te kunnen ontlasten beschikken wij over een uitgebreid machinepark en werken wij met milieuveilige producten.

    Hoe werken wij?

    Afhankelijk van de ontstane situatie en de calamiteit bespreken wij met u de beste stappen en gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Door ons gemaakte afspraken worden netjes uitgevoerd en wij gaan er van uit dat wij u naar volle tevredenheid kunnen bijstaan in deze onvoorziene situatie.

    Meer over ons
    Schilderwerk

    Schilderwerk

    J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schilderen van gebouwen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting. Denk hierbij aan:

    • Kantoorpanden
    • Wooncomplexen
    • Grootwinkelbedrijven
    Lees meer
    Sloopwerk

    Sloopwerk

    Het komt regelmatig voor dat wij bijvoorbeeld bij het leeghalen van een bedrijfspand klein sloopwerk moeten uitvoeren. Dat is voor ons geen enkel probleem.

    Lees meer

    Calamiteiten

    Bij J&R Dienstverlening staan wij zeven dagen per week voor u klaar en kunnen wij helpen bij brand-, water- en stormschade. Wij treffen schadebeperkende maatregelen en zorgen voor de opruimings-en reinigingswerkzaamheden.

    Lees meer

    Kantoren strippen

    Soms is het nodig dat een kantoorruimte volledig gestript moet worden. Dat wil zoveel zeggen als het ontmantelen van een ruimte en deze weer in zijn originele staat terugbrengen.

    Lees meer