Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Gevelreiniging

Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren

Een gevel is een belangrijk aspect bij de presentatie van uw pand of bedrijf en verdient daarom goed onderhoud. Doordat gevelmuren voortdurend staan blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden en aan luchtvervuiling moeten deze regelmatig gereinigd en onderhouden worden. Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede. Zo kan een sterk vervuilde gevel vocht gaan doorlaten met alle onaangename gevolgen van dien. Goed onderhoud aan uw gevel komt de waarde van uw pand ten goede.

Hoe werkt het?

Veel voorkomende problemen bij een gevelmuur zijn bijvoorbeeld roetaanslag, algen, mos en vuil. Maar soms is er sprake van verfresten, graffiti of moeten er resten van affiches en aanplakbiljetten verwijderd worden. Soms gaat het reinigen van het gevelwerk nog een stap verder en is het gewenst om kleine onderhoudswerkzaamheden te verrichten, zoals dakgootreiniging of schilder-en voegwerk. Onze mensen beoordelen de situatie ter plekke en zetten graag een stapje extra.

Waarom J&R dienstverlening?

Wij hebben ruime ervaring met het reinigen van puien en gebruiken daarbij moderne technieken en de best mogelijke apparatuur en milieuvriendelijke producten. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers kennen de reinigingstechnieken als geen ander en nadat wij bij u zijn langs geweest staat uw gevelwerk er weer stralend bij.

Meer over ons
jenrdienstverlening retail

Schoonmaak gebouwen

Bij J&R Dienstverlening specialiseren wij ons in het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen. Hierbij besteden wij ook aandacht aan de eventueel benodigde herinrichting.

Lees meer
jenrdienstverlening

Gevelreiniging

Goed en degelijk onderhoud aan uw gevelmuren helpt niet alleen bij het aanzien van uw pand, maar komt ook de levensduur van het gebouw ten goede.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Glasbewassing

Een goed bedrijf met vuile ramen? Dat kan natuurlijk niet. Schone ramen en kozijnen geven uw pand de nette uitstraling die het verdient en zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Industriële reiniging

Wat bedoelen wij met industriële reiniging? Eigenlijk beslaat dit alle schoonmaakwerkzaamheden die met de industrie te maken hebben. Wij beschikken over een gespecialiseerd reinigingsteam voor fabrieken en het MKB.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Opleveringsschoonmaken

Het komt regelmatig voor dat een pand of complex schoon en leeg moet worden opgeleverd. Dat kan behoorlijk wat zorg met zich meebrengen en dat realiseren wij ons bij J&R Dienstverlening heel goed.

Lees meer
jenrdienstverlening

Tapijtreiniging

Meer nog dan andere vormen van vloerbedekking is tapijt onderhevig aan slijtage. Dat komt voor een groot deel doordat er dagelijks vuil wordt binnengelopen dat zich vastzet op uw tapijt. Een goed onderhoud van uw tapijt verlengt de levensduur van uw tapijt dan ook aanzienlijk.

Lees meer
jenrdienstverlening kantoren

Ventilatiesysteem reiniging

Het is duidelijk dat ook ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild kunnen raken waardoor er niet alleen zuivere lucht naar binnen komt, maar met de frisse lucht ook vervuilde deeltjes terugkomen.

Lees meer
jenrdienstverlening woningbouw

Verzorging Trappenhuis

Algemene ruimtes zoals een trappenhuis of een ontvangsthal vertellen direct het verhaal over uw bedrijf of instelling. Daarom moeten deze er ten allen tijde netjes en goed verzorgd uitzien.

Lees meer
jenrdienstverlening retail

Vloeronderhoud

Wij reinigen en onderhouden elke vloer op een professionele manier en gebruiken daarbij de modernste technieken en machines en wij werken met milieuvriendelijke producten.

Lees meer