Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Haaksbergen

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Haaksbergen? Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes. J&R Dienstverlening staat voor u klaar op het gebied van onderhoud, schoonmaak en ontruiming. Onze goed opgeleide werknemers zorgen er al 25 jaar voor dat onze klanten uiterst tevreden zijn. Op het gebied van ontruiming zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsontruiming, kantoorontruiming en woningontruiming.

    Woningontruiming J&R Dienstverlening

    Er zijn verschillende redenen dat een woning ontruimt moet worden. Bij een sterfgeval kiezen veel mensen ervoor om de ontruiming van een woning uit te besteden. Woningbouwverenigingen geven daarbij ook vaak de opdracht om een woning te ontruiming in verband met achterstallige huur.

    J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Epe en is al 25 jaar actief op schoonmaak gebied en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden kan aanpakken.

    Woningontruiming op maat

    Wij vinden dat elke ontruiming een unieke aanpak nodig heeft en verdient. Wij willen dat u uiterst tevreden bent. Daarom bespreken we de situatie uitvoerig vooraf. Op basis van dit gesprek maken wij voor u een plan op maat, zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Haaksbergen? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons