Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningontruiming Apeldoorn

Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Apeldoorn? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en wij beschikken over professionele producten, machines en apparatuur. Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes.

Wij zijn gespecialiseerd in ontruiming

Het komt voor dat een woning per direct ontruimt moet worden. J&R Dienstverlening werkt onder andere voor woningbouwverenigingen die opdracht gegeven hebben om een woning te ontruimen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege achterstallige huur. Wij werken ook voor particulieren. Een voorkomend scenario waarbij onze hulp gevraagd wordt is bijvoorbeeld bij een sterfgeval. Dit is een ingrijpend moment en in deze lastige periode is het begrijpelijk dat er beroep wordt gedaan op onze diensten.

Wij kunnen ieder pand leegruimen en indien gewenst verhuurklaar opleveren. Wij zorgen voor de afvoer van materiaal, puin en/of meubilair, waarna de ruimte bezemschoon wordt afgeleverd. Daarbij kunnen eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Indien nodig kunnen wij een kantoorruimte volledig strippen van verlaagde plafonds en/of tussenwanden en nemen desgewenst ook een aanwezige tuin onder handen. Wij kunnen zelfs de opkoop van uw inboedel regelen. Wij bieden onze diensten zowel voor bedrijven als particulieren aan. Wij werken door het hele land en kunnen u snel te hulp schieten.

 

Waarom J&R Dienstverlening?

J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op het gebied van schoonmaak. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat de meest uitlopende schoonmaakwerkzaamheden aanpakt. Dat niet alleen, wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van ontruiming en onderhoud. Wij zijn actief in de volgende sectoren:

  • Retail
  • Woningbouw
  • Kantoren
  • VVE’s

 

Wat u van ons kunt verwachten

  • Goed opgeleide en enthousiaste werknemers
  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop
  • Vrijblijvend kennismaken

Woningontruiming Apeldoorn

J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer en opereert in Deventer en omgeving. Dus, bent u om welke reden dan ook op zoek naar een betrouwbaar en secuur bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van woningontruiming in Apeldoorn? Neem dan contact op met J&R Dienstverlening.

Meer over ons