Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Apeldoorn

    Een expert uw woning in Apeldoorn vakkundig laten ontruimen? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en wij beschikken over professionele producten, machines en apparatuur. Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes. Woningontruiming Apeldoorn, dan helpt J&R dienstverlening u verder.

    Wij zijn gespecialiseerd in ontruiming

    Het komt voor dat een woning per direct ontruimt moet worden. J&R Dienstverlening werkt onder andere voor woningbouwverenigingen die opdracht gegeven hebben om een woning te ontruimen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege achterstallige huur. Ook werken wij voor particulieren. Een voorkomend scenario waarbij onze hulp gevraagd wordt is bijvoorbeeld bij een sterfgeval. Dit is een ingrijpend moment en in deze lastige periode is het begrijpelijk dat er beroep wordt gedaan op onze diensten.

    Wij ruimen ieder pand leeg en leveren deze indien gewenst verhuurklaar op. Ook voeren wij de materialen, puin en/of meubilair af. Waarna wij de ruimte bezemschoon afleveren. Daarbij kunnen eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Indien nodig kunnen wij een kantoorruimte volledig strippen van verlaagde plafonds en/of tussenwanden en nemen desgewenst ook een aanwezige tuin onder handen. Zelfs de opkoop van uw inboeden kan bij J&R Dienstregeling geregeld worden. Wij bieden onze diensten zowel voor bedrijven als particulieren aan. J&R Dienstverlening werkt door het hele land, zo schieten wij u snel te hulp.

    Waarom J&R Dienstverlening?

    J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op het gebied van schoonmaak. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat de meest uitlopende werkzaamheden aanpakt. Wij zijn u onder andere van dienst op het gebied van ontruiming en onderhoud. J&R Dienstverlening is actief in de volgende sectoren:

    Wat mag u verwachten?

    • Goed opgeleide en enthousiaste werknemers
    • Klanttevredenheid staat voorop
    • Vrijblijvend kennismaken

    Woning ontruiming Apeldoorn

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer en opereert in Deventer en omgeving. Bent u om welke reden dan ook op zoek naar een betrouwbaar en secuur bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van woningontruiming in Apeldoorn? Neem dan contact op met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons