Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningontruiming Raalte

Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Raalte? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en wij beschikken over professionele producten, machines en apparatuur. Woningontruiming Raalte, dan helpt J&R dienstverlening u verder.

Wij zijn gespecialiseerd in ontruiming

Helaas komt het wel eens voor dat een woning direct ontruimt moet worden. Wij werken onder andere voor woningbouwverenigingen die deze opdracht geven. De reden hier van kan bijvoorbeeld achterstallige huur zijn. Bent u particulier? Dan staan wij ook voor u klaar. Bijvoorbeeld bij een sterfgeval. Dit is een ingrijpend moment en een lastige periode. Het is dan ook begrijpelijk dat er beroep gedaan wordt op onze diensten.

Elk pand kan door ons ontruimt worden en indien gewenst verhuur klaar opgeleverd worden. Wij verzorgen voor u de afvoer van materiaal, puin en/of meubliair. Vervolgens zal de ruimte bezemschoon afgeleverd worden. Mocht het nodig zijn kunnen wij een ruimte volledig strippen. Zo kunnen wij de plafonds en tussenwanden strippen en daarbij kunnen wij de eventueel aanwezige tuin ook onder handen nemen.

Waarom J&R Dienstverlening?

J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op het gebied van schoonmaak en ontruiming. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat de meest uitlopende schoonmaakwerkzaamheden aanpakt. Dat niet alleen, wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van ontruiming en onderhoud. Wij zijn actief in de volgende sectoren:

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Goed opgeleide en enthousiaste werknemers
  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop
  • Vrijblijvend kennismaken

Woningontruiming Raalte

J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer en opereert in Deventer en omgeving. Dus, bent u op zoek naar een betrouwbaar en secuur bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van woningontruiming in Raalte? Neem dan contact op met J&R Dienstverlening.

Woningontruiming op maat

Wij begrijpen dat elke klus anders is. Elke ontruiming vraagt om een andere aanpak. Maatwerk is de oplossing. Bij ons draait het erom dat u als klant tevreden bent. Vooraf zullen wij samen met u de situatie uitvoerig bespreken en een plan op maat maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten?

J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Deventer? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

Meer over ons