Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Deventer

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Deventer? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en daarbij beschikken wij over professionele producten, machines en apparatuur. Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes.

    Woningontruiming door J&R Dienstverlening

    Het komt voor dat een woning per direct ontruimt moet worden. J&R Dienstverlening werkt onder andere voor woningbouwverenigingen om de woning te ontruimen. De reden van de ontruiming kan bijvoorbeeld gelegen zijn in het feit dat de huurder een betalingsachterstand heeft. Naast de werkzaamheden voor woningbouwverenigingen, voeren wij ook werkzaamheden uit voor particulieren. Een voorkomend scenario waarbij onze hulp gevraagd wordt is bijvoorbeeld een sterfgeval. Dit is een ingrijpend moment en in deze lastige periode, ontzorgen wij graag bij de ontruiming van een woning. De woning wordt ontruimd en bezemschoon afgeleverd. Ook ernstig vervuilde panden worden door ons grondig onder handen genomen, waarbij wij eventueel ook kunnen zorgen voor plaagdierenbestrijding. In alle gevallen willen wij graag voor u klaar staan.

    Woningontruiming Deventer - J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

    J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op schoonmaakgebied en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden kan aanpakken. Bij ons kunt u terecht voor het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen.

    Woningontruiming op maat

    Wij begrijpen dat elke klus anders is. Elke ontruiming vraagt om een andere aanpak. Maatwerk is de oplossing. Bij ons draait het erom dat u als klant tevreden bent. Vooraf zullen wij samen met u de situatie uitvoerig bespreken en een plan op maat maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Deventer? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons