Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Epe

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Epe? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en daarbij beschikken wij over professionele producten, machines en apparatuur. Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes.

    Woningontruiming door J&R Dienstverlening

    Helaas komt het wel eens voor dat een woning per direct ontruimt dient te worden. Wij van J&R Dienstverlening werken onder andere voor woningbouwverenigingen om een woning te ontruimen. Deze opdracht kan bijvoorbeeld gegeven worden als een huurder een betalingsachterstand heeft.

    Wij voeren niet alleen werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld bij een sterfgeval. Dit is een zeer ingrijpend moment dat gepaard gaat met een lastige periode. In deze periode ontzorgen wij graag door gehele woning te ontruimen. De woning wordt ontruimd en bezemschoon afgeleverd.

    Bij ernstig vervuilde panden kunnen wij ook een rol spelen. Deze panden worden door ons grondig onder handen genomen. Hierbij kunnen wij ook zorgen voor plaagdierenbestrijding. In alle gevallen willen wij van J&R Dienstverlening graag voor u klaar staan.

    Woningontruiming Epe - J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

    J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op schoonmaak gebied en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden kan aanpakken. Bij ons kunt u terecht voor het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen.

    Woningontruiming op maat

    Wij snappen dat elke klus anders is. Wij vinden dat elke ontruiming een unieke aanpak nodig heeft en verdiend. Maatwerk is de oplossing. Het draait erom dat u als klant 100% tevreden bent. Wij zullen vooraf met u de situatie uitvoerig bespreken. Vervolgens maken wij een plan op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Epe. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Epe? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons