Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    J&R Dienstverlening
    Schoonmaakbedrijf Epe

    Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Epe? Zoek dan niet verder! J&R Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf Epe gespecialiseerd in het schoonmaken van wooncomplexen, kantoorpanden en grootwinkelbedrijven. Bij ons is alles mogelijk als het aankomt op schoonmaakwerkzaamheden. Maar liefst 25 jaar zijn wij een begrip binnen de schoonmaakbranche. Dankzij al die jaren ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Epe. Probleemloos voeren wij verschillende werkzaamheden voor u uit. Naast onze ervaring en betrouwbaarheid staan wij bij onze klanten bekend om:

    • Het enthousiasme en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers;
    • De hoge klanttevredenheid;
    • De mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek zonder onverwachte kosten of verwachtingen.

    Gespecialiseerd en vakkundig schoonmaakbedrijf Epe

    J&R Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf Epe gespecialiseerd in trappenhuizen, wooncomplexen, kantoorpanden en grootwinkelbedrijven. Wij maken uw pand niet alleen schoon, maar kunnen ook een gehele herinrichting verzorgen indien gewenst. Om in uw wensen tegemoet te komen, zijn wij een zeer flexibel schoonmaakbedrijf in Epe en omgeving. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Epe dat regelmatig onderhoud verzorgt? J&R Dienstverlening is uw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak én onderhoud. Wij zien een langere samenwerking altijd graag tegemoet. Maar ook als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Epe voor een eenmalig project, kunt u bij ons terecht. In alle jaren waarin wij actief zijn als schoonmaakbedrijf Epe, hebben wij al voor veel mooie en bekende merken/bedrijven mogen werken. Zo zijn wij bijvoorbeeld samenwerkingen aangegaan met Go Ahead Eagles (de voetbalclub uit Deventer), ING Bank, Etos, Albert Heijn en veel andere grote bedrijven. Hier zijn wij erg trots op en wij kijken er dan ook naar uit om u aan dit lijstje toe te mogen voegen!

    Schoonmaakbedrijf Epe met 25 jaar ervaring

    J&R Dienstverlening is uw betrouwbare schoonmaakpartner in Epe en omgeving. Wij zijn ook werkzaam in andere omgevingen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inhuren als schoonmaakbedrijf in Deventer. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf Epe. Waarom u nog meer voor J&R Dienstverlening kiest?

    • Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken alles professioneel aan;
    • Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit – als er extra werk nodig is, staan wij voor u klaar;
    • Wij houden rekening met duurzaamheid en Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) vinden wij dan ook zeer belangrijk.

    Contact schoonmaakbedrijf Epe

    Bij J&R Dienstverlening staan veiligheid en MVO hoog in het vaandel. Mede daarom zijn al onze medewerkers goed opgeleid en werken zij met de veiligste en beste apparatuur en producten. Wilt u meer weten over J&R Dienstverlening? Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Epe of omgeving? Wij komen graag met u in contact.

    MEER OVER ONS

    Meer over ons