Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

     

    J&R Dienstverlening
    Schoonmaakbedrijf Deventer

    Zoekt u een schoonmaak partner in Deventer? Bij J & R Dienstverlening is (bijna) alles mogelijk als het aankomt op schoonmaken. Al 25 jaar zijn wij binnen de schoonmaakbranche in Deventer en omstreken een begrip. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Deventer dat probleemloos verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken van trappenhuizen, wooncomplexen, kantoorpanden en grootwinkelbedrijven.

    Naast onze grote ervaring en betrouwbaarheid bij klanten staan bij bekend om de volgende kenmerken:

    • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en enthousiast
    • Klanttevredenheid is bij ons het belangrijkst
    • U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek

     

    Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf uit Deventer

    Onze specialisatie als schoonmaakbedrijf Deventer ligt bij wooncomplexen, kantoorpanden en grootwinkelbedrijven. Bovendien kunnen wij een eventuele herinrichting verzorgen. Uw wensen staan bij ons centraal. Om in uw wensen tegemoet te komen zijn wij een zeer flexibel schoonmaakbedrijf in Deventer. Of u nu een schoonmaakbedrijf in Deventer of omstreken nodig hebt voor een eenmalig project, of u voor meerdere jaren een schoonmaak contract wilt afsluiten. J&R Dienstverlening staat voor u klaar. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat regelmatig uw onderhoud verzorgt? Wij zorgen dat wij een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud zijn en zien een lange samenwerking graag tegemoet. Door onze jaren lange ervaring werken wij voor veel bekende merken/bedrijven in Nederland. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Go Ahead Eagels, ING bank, Etos, Albert Hein en vele andere grote bedrijven. Neem gerust contact op voor schoonmaak in Deventer en omstreken.

    Schoonmaakbedrijf Deventer; een schat aan ervaring

    Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaak partner voor al uw schoonmaak in Deventer en omstreken? Bij J&R Dienstverlening weten wij wat het inhoudt om een betrouwbare schoonmaakpartner te zijn. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Deventer. Waarom u voor J&R Dienstverlening moet kiezen?

    • Met onze 25 jaar ervaring hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van schoonmaak.
    • Wij gaan geen schoonmaak uitdaging uit de weg en pakken alles professioneel aan
    • Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Als er extra werk nodig is, staan wij voor u klaar.
    • Al onze medewerkers hebben een goede opleiding en wij zorgen dat zij plezier in het werk hebben.
    • Wij houden rekening met duurzaamheid en MVO is bij ons dan ook zeer belangrijk.

    Meer over ons schoonmaakbedrijf Deventer?

    Bij J&R Dienstverlening staan veiligheid en Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Mede daarom zijn al onze medewerkers goed opgeleid en werken zij met de veiligste en beste apparatuur en producten. Wilt u meer weten over J&R Dienstverlening? Zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner in Deventer of omgeving? Wij komen graag met u in contact.

    Meer over ons