Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    J&R Dienstverlening
    Schoonmaakbedrijf Doetinchem

    Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem of omgeving? Dan bent u bij J&R Dienstverlening aan het juiste adres. Bij J&R Dienstverlening is (bijna) alles mogelijk als het aankomt op schoonmaken. U kunt ons gerust een begrip noemen in de schoonmaakbranche in Doetinchem en omgeving. Onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf Doetinchem heeft bijgedragen aan onze naam als betrouwbare schoonmaakpartner. Wij voeren probleemloos verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor u uit. Of het nu gaat om een trappenhuis, wooncomplex, kantoorpand of grootwinkelbedrijf, u kunt terecht bij J&R Dienstverlening.

    Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Doetinchem

    Als schoonmaakbedrijf Doetinchem heeft J&R Dienstverlening verschillende specialisaties. Wij zijn zeer ervaren in het schoonmaken van wooncomplexen, kantoorpanden en grootwinkelbedrijven. Wij verzorgen niet alleen de schoonmaak, maar ook ontruiming en onderhoud van complexen. Bij ontruiming zorgen wij als schoonmaakbedrijf Doetinchem voor het leegruimen en eventueel verhuurklaar opleveren van uw pand. Uw wensen staan altijd centraal. Zoekt u een partner voor een eenmalige klus? Of wilt u liever een meerjarencontract afsluiten? Dat is allemaal mogelijk bij J&R Dienstverlening. We zijn een flexibele en betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak en zien een lange samenwerking graag tegemoet. Wij hebben al voor veel mooie en bekende merken/bedrijven in Nederland mogen werken. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Go Ahead Eagles, de voetbalclub uit Deventer, ING Bank, Etos, Albert Heijn en vele andere grote bedrijven. Bent u nog niet overtuigd? Naast onze grote ervaring en betrouwbaarheid bij klanten staan bij bekend om de volgende kenmerken:

    • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en enthousiast;
    • Klanttevredenheid is bij ons het belangrijkst;
    • U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

    Ervaren schoonmaakbedrijf Doetinchem

    Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Doetinchem of omstreken met aantoonbare ervaring? Dan heeft u ons gevonden. J&R Dienstverlening weet wat het inhoudt om een betrouwbare schoonmaakpartner te zijn. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf Doetinchem. Waarom u voor J&R Dienstverlening moet kiezen?

    • Met onze jarenlange ervaring hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van schoonmaak;
    • Wij gaan geen schoonmaak uitdaging uit de weg en pakken alles professioneel aan;
    • Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Als er extra werk nodig is, staan wij voor u klaar;
    • Al onze medewerkers hebben een goede opleiding en wij zorgen dat zij plezier in het werk hebben;
    • Wij houden rekening met duurzaamheid en Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) is bij ons dan ook zeer belangrijk.

    Meer weten over schoonmaakbedrijf Doetinchem?

    J&R Dienstverlening heeft veiligheid en Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Mede daarom zijn al onze medewerkers goed opgeleid en werken zij met de veiligste en beste apparatuur en producten. U kunt bij J&R Dienstverlening ook terecht voor woningontruiming in Doetinchem. Wilt u meer weten over J&R Dienstverlening? Zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner in Doetinchem of omgeving? Wij komen graag met u in contact. Onze specialistische medewerkers staan u graag te woord en bekijken de mogelijkheden met u! Wist u dat wij ook werkzaam zijn als schoonmaakbedrijf in Deventer? Heeft u daar een schoonmaakklus voor ons, schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen!

    Meer over ons