Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningontruiming Doetinchem

J&R Dienstverlening staat voor u klaar bij al uw woningontruimingen. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de ontruiming van een woning in Almelo of omgeving? J&R Dienstverlening staat voor u klaar.

Woningontruiming Doetinchem – J&R Dienstverlening

Een woning kan om verschillende redenen ontruimd moeten worden. Een sterfgeval, een faillissement, emigratie, echtscheidingen, samenwonen of een verhuizing naar een gemeubileerde woning zijn zomaar wat voorbeelden van redenen tot woningontruiming. Welke reden er ook is voor een woningontruiming, J&R Dienstverlening kan u helpen. Wij ontruimen allerlei panden, groot of klein, wij zorgen dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Ook in het ontruimen van woningen met ongedierte of vervuilde woningen is J&R Dienstverlening gespecialiseerd. Wilt u uw woning, kantoor of bedrijfspand in Doetinchem of omgeving laten ontruimen? J&R Dienstverlening staat voor u klaar.

Ontruimingen in Doetinchem

De verschillende ontruimingsdiensten die wij bieden zijn:

Woningontruimingen in Doetinchem op maat

Omdat geen pand hetzelfde is leveren wij alleen maatwerk als het gaat om woningontruimingen. De staat van het pand, de omvang, de ligging en uw wensen spelen daarbij een grote rol. Daarom plannen wij voor een ontruiming altijd een gesprek om zo uw wensen te bespreken en een helder plan van aanpak op te stellen. Neem dus met vragen gerust contact op

J&R Dienstverlening - Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw woning of bedrijfspand. Naast woningontruimingen in Doetinchem en omgeving bieden wij ook schoonmaakdiensten en onderhoudsdiensten aan.

Schoonmaakdiensten & Onderhoudsdiensten

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak kunnen wij uw woning of bedrijfspand goed schoon houden. Heeft u voor één keer een schoonmaakbedrijf nodig? Of bent u juist op zoek naar een vaste schoonmaakpartner? J&R Dienstverlening biedt het allebei.

Op het gebied van onderhoud kunt u bij J&R Dienstverlening terecht voor onder andere:

Totaalpakket aan diensten

Wij hebben professionals in dienst die geen klus uit de weg gaan. Onze diensten zijn in de loop der jaren voortgekomen uit de vraag van onze klanten. Op deze manier hebben wij nu een totaalpakket aan diensten weten samen te stellen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Woningontruiming Doetinchem

Wilt u uw woning laten ontruimen in Doetinchem of omgeving? J&R Dienstverlening komt graag met u in contact voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

Meer over ons