Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    J&R Dienstverlening
    Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

    Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omgeving? J&R Dienstverlening maakt alles voor u mogelijk op het gebied van schoonmaken. Wij zijn al 25 jaar actief in de schoonmaakbranche en zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite  de meest uiteenlopende werkzaamheden aanpakt. Wilt u uw kantoorpand of trappenhuis goed onder handen laten nemen? Bezit u een wooncomplex of grootwinkelbedrijf dat schoongemaakt moet worden? Voor J&R Dienstverlening is geen klus te groot.

    Wij staan bij onze klanten bekend om de volgende kenmerken:

    • Goed opgeleide en enthousiaste medewerkers
    • Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
    • U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek

    Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Apeldoorn

    J&R Dienstverlening is gespecialiseerd in het schoonmaken van wooncomplexen, kantoorpanden, trappenhuizen en grootwinkelbedrijven. Daarnaast kunnen wij ook een complete herinrichting verzorgen. Samen met u bespreken we de wensen. Onze specialisten zijn zeer bedreven, flexibel en weten bijna al uw eisen en wensen te realiseren. J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer, wat ons zeer geschikt maakt als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omstreken voor een eenmalig project of voor een maandelijkse opdracht, wij staan voor u klaar. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat ook regelmatig het onderhoud aan uw pand verzorgd? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Wij mogen met veel plezier voor veel bekende merken en bedrijven in Nederland werken. Zo werken wij onder andere samen met Go Ahead Eagles, ING Bank, Etos en Albert Heijn. Als schoonmaakbedrijf in omgeving Apeldoorn voeren wij ook graag schoonmaakwerkzaamheden voor u uit.

    Ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf Apeldoorn

    Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in (de buurt van) Apeldoorn? De professionele medewerkers van J&R Dienstverlening weten wat het inhoudt om een betrouwbare partner te zijn in alle schoonmaakwerkzaamheden. Met ruim 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in en rond Apeldoorn staan wij garant voor iedere schoonmaakklus. Waarom u voor J&R Dienstverlening schoonmaakbedrijf Apeldoorn moet kiezen?

    • Met onze 25 jaar ervaring hebben wij enorm veel ervaring op het gebied van schoonmaak
    • Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken alles professioneel aan
    • Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en staan ook voor u klaar als er extra werk geleverd moet worden
    • Al onze medewerkers hebben de juiste papieren en iedere dag plezier in hun werk
    • Wij houden rekening met duurzaamheid en Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MVO) is bij ons dan ook zeer belangrijk

    Contact schoonmaakbedrijf Apeldoorn

    Voor het juiste schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omstreken hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u meer weten over J&R Dienstverlening schoonmaakbedrijf Apeldoorn? Of wilt u onze diensten als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omgeving inschakelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

    Meer over ons