Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Lochem

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Lochem? Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes. J&R Dienstverlening staat voor u klaar als u opzoek bent naar een partner op het gebied van woning ontruiming. Een woning kan om welke reden dan ook ontruimt worden. Bijvoorbeeld omdat hiertoe opdracht gegeven wordt vanuit een woningbouwvereniging. J&R Dienstverlening is dan ook partner van verschillende woningbouwverenigingen. Woningontruiming Lochem, dan helpt J&R dienstverlening u verder.

    Woningontruiming Lochem - J&R Dienstverlening

    Daarnaast kan het zijn dat een woning ontruimt dient te worden in verband met een sterfgeval. Dit is een ingrijpende periode. In deze periode ontzorgen wij u graag volledig op het gebied van de ontruiming. Is er een ernstig vervuild pand dat ontruimt moet worden? J&R Dienstverlening neemt deze panden gronden onder handen. Wij spelen hierbij ook een rol bij de eventuele plaagdieren bestrijding.

    J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

    J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op schoonmaak gebied en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden kan aanpakken. U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen.

     

    Woningontruiming op maat

    Elke klus is anders. Wij zijn van mening dat elke ontruiming een unieke aanpak nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u als klant volledig tevreden bent. Daarom bespreken we de situatie vooraf uitvoerig. Op basis van ons gesprek maken wij een plan op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Epe. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Lochem? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons