Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Dieren

    Uw woning in Dieren vakkundig laten ontruimen door een expert? Neem contact op met J&R Dienstverlening. De aanpak van J&R dienstverlening garandeert een vlot en efficiënt succes. Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar een echte partner voor woningontruiming Dieren.

    J&R Dienstverlening – Woningontruiming Dieren

    Een ontruiming van een woning kan allerlei redenen hebben. Bijvoorbeeld, er kan hiertoe opdracht gegeven worden vanuit een woningbouwvereniging of er is sprake is van een sterfgeval. Daarnaast zijn veel voorkomende redenen: een faillissement, emigratie, echtscheiding, trouwen of verhuizing naar een verpleeghuis. Welke reden een ontruiming dan ook heeft, J&R Dienstverlening staat voor u klaar. Wij nemen alle panden grondig onder handen. Dus ook bij ernstig vervuilde panden of bij eventuele plaagdieren bestrijding, spelen wij een rol.

    J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming.

    Schoonmaak

    Op schoonmaakgebied is vrijwel alles mogelijk bij J&R Dienstverlening. Wij nemen graag uw schoonmaak- en onderhoudswerk uit handen. Uw wensen staan hierin centraal. Wij kunnen u van dienst zijn met vaste regelmaat maar ook bij een incidentele opdracht.

    Onderhoud

    Goed werk vraagt ook om onderhoud. Door het uitvoeren van onderhoud kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Al onze diensten komen in wezen voort uit de vraag van de klant. Dit zorgt ervoor dat wij een enorme verscheidenheid aan projecten uitvoeren.

    Woningontruiming Dieren - Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Epe. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming Dieren? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Ontruiming

    Onze ontruimingsdiensten zijn:

    Woningontruiming op maat

    Elke klus is anders. Wij zijn van mening dat elke ontruiming een unieke aanpak nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u als klant volledig tevreden bent. Daarom bespreken we de situatie vooraf uitvoerig. Op basis van ons gesprek maken wij een plan op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Meer over ons