Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Zutphen

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat ruime ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Zutphen? Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes omdat onze medewerkers vakkundig zijn opgeleid en wij daarbij beschikken over professionele producten, machines en apparatuur.

     

    Woningontruiming door J&R Dienstverlening

    Helaas komt het voor dat een woning per direct ontruimt moet worden. Wij werken onder anderen voor woningbouwverenigingen die ons de opdracht geven om een woning te ontruimen. De voornaamste reden hiervan is achterstallige huur. Maar niet alleen bedrijven vragen om onze hulp. Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld als er sprake is van een plotseling overlijden. Het is begrijpelijk dat er in deze vervelende tijd geen behoefte is om een woning zelf te ontruimen. Wij ontruimen een woning en zorgen ervoor dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Ernstig vervuilde panden zijn ook geen probleem voor J&R Dienstverlening. Wij nemen het pand graag grondig onder handen.

     

    Woningontruiming Zutphen - J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt al 25 jaar diensten aan op het gebied van schoonmaak. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden uit voert. Wij voeren onze diensten uit in kantoorpanden, grootwinkelbedrijven, woningen en wooncomplexen.

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

     

    Woningontruiming op maat

    Elke klus is anders. Daarom streven wij naar een aanpak op maat. Wij bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn en wij zullen met u de situatie uitvoerig bespreken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer. Wij opereren in Deventer en omgeving. Dus, bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Zutphen? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons