Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

Maak een afspraak met ons

* Verplicht veld

sluiten

Bel mij terug

* Verplicht veld

sluiten

Vraag direct een offerte aan

Soort werk:

* Verplicht veld

Woningontruiming Rijssen

Het kan, om welke reden dan ook, voor komen dat een woning per direct ontruimt moet worden. J&R Dienstverlening helpt u graag. Wij werken vlot en efficiënt. Voordat u het weet zijn uw problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Vaak wordt onze hulp bij een woningontruiming gevraagd bij een sterfgeval. Dit is een ingrijpend moment. Het is erg begrijpelijk dat er een beroep gedaan wordt in deze situatie. Woningontruiming Rijssen, dan helpt J&R dienstverlening u verder.

We kunnen iedere woning ontruimen. Maar dat niet alleen, wij zorgen voor:

  • Afvoer van puin, meubilair of puin
  • Bezemschone oplevering
  • Strippen van plafonds/tussenwanden
  • De opkoop van uw inboedel

Wij bieden onze diensten zowel voor bedrijven als particulieren aan. Wij werken door het hele land en kunnen u snel te hulp schieten.

Waarom J&R Dienstverlening?

J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op het gebied van schoonmaak. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat de meest uitlopende schoonmaakwerkzaamheden aanpakt. Dat niet alleen, wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van ontruiming en onderhoud. Wij zijn actief in de volgende sectoren:

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Goed opgeleide en enthousiaste werknemers
  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop
  • Vrijblijvend kennismaken

Woningontruiming Rijssen

J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer en opereert in Deventer en omgeving. Dus, bent u om welke reden dan ook op zoek naar een betrouwbaar en secuur bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van woningontruiming in Rijssen? Neem dan contact op met J&R Dienstverlening.

Woningontruiming op maat

Wij begrijpen dat elke klus anders is. Elke ontruiming vraagt om een andere aanpak. Maatwerk is de oplossing. Bij ons draait het erom dat u als klant tevreden bent. Vooraf zullen wij samen met u de situatie uitvoerig bespreken en een plan op maat maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten?

J&R Dienstverlening is gevestigd in Deventer. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Deventer? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

Meer over ons