Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Emst

    Zoekt u een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied woningontruiming in Emst? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en daarbij beschikken wij over professionele producten, machines en apparatuur. Onze aanpak garandeert een vlot en efficiënt succes.

    Woningontruiming door J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening werkt onder andere voor woningbouwverenigingen. Deze verenigingen geven ons vaak de opdracht op een woning per direct te ontruimen. Deze opdracht wordt vaak gegeven omdat een huurder een betalingsachterstand heeft. Naast woningbouwverenigingen werken wij ook voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan een sterfgeval. Dit is een lastige periode en men wil zich geen zorgen maken om de ontruiming van de woning. In deze periode willen wij graag de klant volledig ontzorgen door de gehele woning te ontruimen en bezemschoon achter te laten. Bij ernstig vervuilde panden kunnen wij ook een rol spelen. Deze panden worden door ons grondig onder handen genomen. Hierbij kunnen wij ook zorgen voor plaagdieren bestrijding. In alle gevallen willen wij van J&R Dienstverlening graag voor u klaar staan.

    Woningontruiming Emst - J&R Dienstverlening

    J&R Dienstverlening biedt diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en ontruiming. Onze ontruimingsdiensten zijn:

    J&R Dienstverlening is al 25 jaar actief op schoonmaak gebied en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat zonder moeite de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden kan aanpakken. Bij ons kunt u terecht voor het schoonmaken van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen.

    Woningontruiming op maat

    Elke klus is anders, elke ontruiming is anders en elk pand of woning is anders. Iedere ontruiming heeft een unieke aanpak nodig. Maatwerk is de oplossing. Wij willen graag dat u meer dan tevreden bent. Daarom zullen wij de situatie uitvoerig met u bespreken om tot een plan op maat te komen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

    Wilt u meer weten?

    J&R Dienstverlening is gevestigd in Emst. Bent u opzoek naar een betrouwbare dienstverlening op het gebied van woningontruiming in Emst? Dan kunt u contact opnemen met J&R Dienstverlening.

    Meer over ons