Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Woningontruiming Almelo

    J&R Dienstverlening staat voor u klaar bij al uw woningontruimingen. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de ontruiming van een woning in Almelo of omgeving? J&R Dienstverlening staat voor u klaar.

    Woningontruiming Almelo - J&R Dienstverlening

    Een woning kan om verschillende redenen ontruimd moeten worden. Een sterfgeval, een faillissement, emigratie, echtscheidingen, samenwonen of een verhuizing naar een gemeubileerde woning zijn zomaar wat voorbeelden van redenen tot woningontruiming. Welke reden er ook is voor een woningontruiming, J&R Dienstverlening kan u helpen. Wij ontruimen allerlei panden, groot of klein, wij zorgen dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Ook in het ontruimen van woningen met ongedierte of vervuilde woningen is J&R Dienstverlening gespecialiseerd. Wilt u uw woning, kantoor of bedrijfspand in Almelo of omgeving laten ontruimen? J&R Dienstverlening staat voor u klaar.

    Ontruimingen in Almelo

    Onze ontruimingsdiensten zijn:

    Woning ontruimen Almelo op maat

    Omdat geen woning hetzelfde is vergt iedere woningontruiming een andere aanpak. Daarom leveren wij maatwerk op het gebied van woningontruiming. Vooraf stellen we samen met u een plan die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wil u een woning, bedrijf of kantoor ontruimen in Almelo of omgeving? Neem dan gerust contact op.

    Onze diensten

    Naast het ontruimen van woningen biedt J&R Dienstverlening nog meer diensten in Almelo en omgeving aan:

    Schoonmaak in Almelo

    Ook op het gebied van schoonmaak hebben wij veel ervaring. Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij J&R Dienstverlening terecht. Wij werken met zowel vaste contracten als met eenmalige opdrachten.

    Onderhoud

    Naast schoonmaak zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud. Het onderhouden van onder andere bedrijfspanden, storingsverzoeken of schilderwerk is voor ons geen enkel probleem. Wij houden van aanpakken. Bij J&R Dienstverlening bieden wij een groot scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan om u als klant zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen.

    Ontruiming woning Almelo

    Bent u geïnteresseerd in wat J&R Dienstverlening voor u kan betekenen op het gebied van woningontruiming in Almelo en omgeving? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact.

    Meer over ons