Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Schilderwerk Deventer

    Schilderwerk Deventer? J&R Dienstverlening doet meer dan alleen schoonmaak! U verwacht het misschien niet direct van schoonmaakbedrijf, maar u kunt bij ons ook aankloppen voor schilderwerk en randwerkzaamheden. Wij laten de muren en plafonds van uw pand weer stralen. Zo ziet alles er na ons bezoek weer strak en fris uit en is de ruimte direct inzetbaar voor een vervolgproject of voor bewoning.

    Onze werkzaamheden

    • Klein schilderwerk Deventer
    • Het sauzen van muren en plafonds
    • Onderhoudswerkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen.
    • In overleg met u als klant: speciale projecten

    Schilderwerk Deventer - kantoren en bedrijven

    Voor schilderwerk Deventer bent u bij J&R Dienstverlening aan het juiste adres. Eén van onze specialisaties is het onderhoud van panden. Ons werk wordt altijd dusdanig opgeleverd dat u na een klus meteen kunt doorpakken. De ruimte is weer helemaal strak en fris en u kunt direct starten met de inrichting en eventuele verdere werkzaamheden. Wij hebben veel ervaring met schilderwerk van kantoorpanden, wooncomplexen en grootwinkelbedrijven. Onze medewerkers zijn uiterst ervaring in schilderwerk en in het bezit van de benodigde papieren.

    Sloopwerk, strippen en calamiteiten

    Naast schoonmaak- en schilderwerk, kunt u bij J&R ook terecht voor sloopwerk, strippen en calamiteiten die een onverwachte bron van overlast kunnen zijn: waterschade, stormschade of brandschade bijvoorbeeld. Voor dergelijke calamiteiten en noodsituaties zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. U kunt immers niet plannen wanneer een calamiteit ontstaat! Wij verzorgen alle opruimings- en reinigingswerkzaamheden en leveren de ruimte weer zo goed als nieuw aan u op.

    Meer informatie over schilderwerk Deventer

    J&R Dienstverlening Is gevestigd in Deventer. Wij zijn gestoeld op eerlijk werk en een oprechte aanpak. Wij hebben daarom maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Voor meer informatie over schilderwerk Deventer kunt u vrijblijvend contact p nemen. Wij staan u graag te woord.

    Meer over ons