Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Schilderwerk Apeldoorn

    Schilderwerk Apeldoorn? J&R Dienstverlening biedt meer dan alleen schoonmaakwerk. U verwacht het misschien niet zo 1,2,3 van een gerenommeerd schoonmaakbedrijf, maar u kunt bij ons ook terecht voor schilderwerk. Wij laten muren en plafonds van kantoorpanden, grootwinkelbedrijven en wooncomplexen weer stralen. Zo ziet de ruimte er na ons bezoek weer strak en fris uit en is deze direct inzetbaar voor een volgend project of voor een volgende bewoner.

    Werkzaamheden - Schilderwerk Apeldoorn

    • Het sauzen van muren en plafonds
    • Klein schilderwerk Apeldoorn
    • Speciale projecten in overleg
    • Onderhoudswerkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen.

    Kantoorpanden, wooncomplexen en grootwinkelbedrijven

    Eén van onze specialismen is het schilderen van gebouwen. Hierbij besteden we ook aandacht aan eventuele herinrichting van kantoorpanden, wooncomplexen en grootwinkelbedrijven. Onze medewerkers zijn uiterst ervaring in schilderwerk en in het bezit van de benodigde papieren. Zo kunt u ervan op aan dat de ruimte na ons bezoek weer helemaal strak is en direct inzetbaar.

    Sloopwerk, strippen en calamiteiten

    Naast schoonmaak- en schilderwerk, kunt u bij J&R ook aankloppen voor sloopwerk, kantoren strippen en calamiteiten die een onverwachte bron van overlast kunnen vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterschade, stormschade of schade die ontstaan is na een brand. Wij streven ernaar om voor dergelijke onverwachte calamiteiten zeven dagen per week voor u klaar te zijn en zo veel mogelijke schadebeperkende maatregelen te treffen. J&R Dienstverlening neemt alle opruimings- en reinigingswerkzaamheden uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

    Meer informatie over schilderwerk Apeldoorn

    Schilderwerk Apeldoorn? J&R Dienstverlening!  Van klein schilderwerk tot het sauzen van alle muren en plafonds van uw kantoorpand. Bij J&R Dienstverlening is er veel mogelijk op het gebied van schilderwerk. Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op. Onze experts staan u graag te woord.

    Meer over ons