Afspraak maken kalender
Offerte aanvragen offerte
Bel mij terug tel
sluiten

  Maak een afspraak met ons

  * Verplicht veld

  sluiten

   Bel mij terug

   * Verplicht veld

   sluiten

    Vraag direct een offerte aan

    Soort werk:

    * Verplicht veld

    Voor schadeherstel na calamiteiten in Deventer kunt u bij J&R Dienstverlening terecht. Is na een heftige regenbui alles ondergelopen? Of heeft een brand schade veroorzaakt? Wij helpen u uit de brand en zorgen voor goede opruimings- en reinigingswerkzaamheden.

    Hulp bij calamiteiten

    Bij J&R Dienstverlening treffen wij schade beperkende maatregelen en zorgen wij voor opruimings- en reinigingswerkzaamheden. Wij kunnen helpen bij brand-, water- en stormschade en staan zeven dagen per weer voor u klaar. Calamiteiten gebeuren namelijk vaak onverwachts en het is vaak belangrijk dat snel en doeltreffend actie wordt ondernomen. Zo blijft de schade beperkt. Met de beste materialen en vakkundig opgeleid personeel ontlasten wij u zo veel mogelijk in een tijd van tegenslag. Onze vaste groep gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat alles professioneel wordt schoongemaakt na een calamiteit. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en werken met milieuveilige producten. Afhankelijk van de ontstane situatie en de calamiteit bespreken wij met u de beste stappen en gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Alles wordt netjes uitgevoerd om u naar tevredenheid bij te staan in deze onvoorziene situatie. 

    Ontruiming

    Naast hulp bij calamiteiten in Deventer kunt u ons ook inschakelen voor zaken als ontruiming. Wij nemen het werk voor u uit handen en ontruimen uw woning of kantoorpand. Hierbij zorgen wij voor de afvoer van materiaal, puin of meubilair en maken wij de ruimte bezemschoon. Indien nodig voeren wij kleine herstelwerkzaamheden uit. Ook het strippen van een kantoorruimte is geen probleem voor ons. Wij nemen verlaagde plafonds, tussenwanden en eventueel de tuin onder handen. Daarnaast kunnen wij de opkoop van de inboedel regelen. Zo wordt u volledig ontlast op het gebied van ontruiming. 

    Van hulp bij calamiteiten tot schoonmaak

    Met J&R Dienstverlening zijn wij gevestigd in Deventer. Eerlijk werken en een oprechte aanpak staan bij ons centraal. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook een belangrijk onderdeel voor ons. Bij J&R Dienstverlening helpen wij u onder andere met onderhoud, schilderwerkzaamheden en schoonmaak. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij staan u graag te woord.